/ Gyártási folyamat /
Elit Craftsmanship from Speciális szolgáltatások
A hatékony, pontos gyártás érdekében számos nemzetközi berendezésre támaszkodunk, amelyek tartósak, és segítik a kvóták teljesítéséhez szükséges alkatrészek gyors előállítását.
01Beszélgetések
A préselt alkatrész műszaki rajzai alapján a szerszámot nagy pontossággal szimulálják. A szimulációkat ismételten végrehajtják annak biztosítására, hogy ne forduljanak elő préshibák, például repedések vagy ráncok. BoHe fázis a kiváló minőségű és pontos matricák elkészítéséhez.

02Folyamattervezés
A termékadatok ezután bekerülnek a CAD rendszerbe. Az eredményeket alaposan megvizsgálják, hogy eldöntsék a leghatékonyabb módszert a nagy pontosságú szerszámok előállítására, figyelembe véve a felhasznált acélanyag jellemzőit. A vizsgálat alapján folyamatábra készül, amelyet benyújtanak a vevőnek.

03Design
Ezután kezdődik a szerszámok tervezése. Bonyolult íves felületű alkatrész előállításához általában vontatásra vagy több préselésre van szükség. Minden préselési művelethez egy pár szerszám szükséges. A matrica tervezésének befejezése után a szerszámgyártás dátumát állítják elő.

04Folyamattervezés
A szerszám tervezési szakaszában a szükséges anyagokat megrendelik. A tervezési adatok a megmunkálóközpontba kerülnek, az elsődleges és másodlagos feldolgozási műveletek automatikusan végrehajtásra kerülnek.

05Befejezés és próbapréselés
A megmunkálás befejezése után minden egyes szerszámot a magasan képzett személyzet végső finombeállítása követ, majd a próbaprés általi megerősítést a maximális pontosság érdekében.

06Minőség-ellenőrzés
A kész szerszámokat a BoHe saját présgépe teszteli, hogy biztosítsa a minőségi követelményeknek való megfelelést. Probléma esetén a mérnökök visszatérnek a feldolgozási és befejező szakaszhoz, vagy akár a tervezési szakaszhoz, és megismétlik a teljes folyamatot, hogy a lehető legjobb minőséget érjék el.

07Kézbesítés
A leszállított szerszámokat a vevő gyártósorára telepítik és újra tesztelik. Mivel alapos tesztelést végeztek házon belül, a szerszámokat ezen a ponton már csak finomhangolni kell. A BoHe mérnökei műszaki útmutatást is adnak.

08karbantartás
A szerszámok leszállítása után a BoHe továbbra is technikai támogatást nyújt mindaddig, amíg az első jármű le nem gurul a sorról. Minden alkalommal, amikor új szerszámokat szerelnek be egy új modell gyártásához, a BoHe mérnökei az ügyfelek kérésére felkeresik a helyszínt, és technikai támogatást nyújtanak.