/ Tervezés és tervezés /
Designs Támogatott
Tapasztalatok és piaci trendek

A Bohe-nál szakképzett házon belüli tervezőcsapatunk van, amely elkötelezett a formák testreszabási igényeinek kielégítésére. Összesen 9 tervezőnk van, ebből 6 fő a gőzmodulban, 2 fő a háztartási gépcsoportban, 8 fő 12 éves tervezői gyakorlattal, havi gyártási kapacitásunk 25 forma.
Kézművesség Született Tapasztalat és készségek
A megfelelő anyag és forma kiválasztásában szakmai konzultáción keresztül szorosan együttműködünk Önnel. A Bohe tervezői emellett optimalizálják az Ön elképzelését, és az általuk kívánt teljesítménnyel és tartóssággal piacképessé teszik azt a célközönség számára. Egy egyszerű vázlat papíron kezdődően minden formát megkovácsolnak, hogy életre keltse elképzelését. Segítségünkkel olyan dizájnt találunk, amely a költségvetés keretein belül valósítja meg céljait.
4 problémamentes lépés az Egyedi öntőforma építésében
01 Terv benyújtása
A tervezőcsapat alaposan áttanulmányozza koncepcióját. Tervező csapatunk tapasztalt tagjai kezdeti vázlatot kínálnak. Kommunikáljon Önnel a részletekről
02 Gyors mintavétel
A Bohe a végleges terv alapján INGYENES mintát készít öntőformájából és elküldi Önnek. A minta segíthet a változtatások eldöntésében, mielőtt az utolsó lépésre lépne.
03 Tömeggyártás
Az előleg beérkezése után megkezdjük a testreszabott öntőforma gyártását automata gyártósorunkon keresztül.
04 Csomagolás és szállítás
A kész megrendeléseket megfelelően becsomagolják az egyedi csomagolásba, és megbízható logisztikai cégeken keresztül szállítják Önnek.