/ Rólunk /
Megbízható partnere a penésziparban
Jiangsu Bohe penész Technology Co., Ltd. korábban Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. néven volt ismert. A cég főként precíziós sajtolóformák tervezésével és gyártásával foglalkozik, mint pl. autóformák, 3C elektronikus formák, valamint a kutatás és fejlesztés háztartási gépek, orvosi, félvezető és automatizálási berendezések. És a termelés különböző nem szabványos testreszabott alkatrészek.
A vállalati csapat dolgozóinak több mint 90%-a több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a formaiparban. A professzionális műszaki csapat gyorsan és pontosan tud reagálni a gyártás során felmerülő ügyfelek igényeire. A jó szolgáltatási rendszer az első kihallgatástól a termékigénylésig tükröződik az ügyfélben. Értékesítés utáni karbantartás.
Mint az 2021, a cég több mint 20 high-tech szabadalmat szerzett. A kiváló termékminőség teszi bélyegzőszerszámainkat exportálják Japánba, az Egyesült Államokba, Németországba, Mexikóba és más országokba. Folytatjuk a technológiai innovációt, hogy megfeleljünk az ügyfelek különféle igényeinek.
Néhány kulcsfontosságú pillanat Bohe növekedése
2015
A Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. megalapítása Kunshanban (Suzhou, Kína) 5 millió RMB befektetéssel. Fő tevékenysége: precíziós sajtoló szerszám és szerszámalkatrészek feldolgozása
2016
Megszerzett import és export jogok, az éves forgalom 115%-kal nőtt 2015-höz képest
2017
Megszerezte az ISO9001 nemzetközi tanúsítványt. Ugyanebben az évben elnyerte a japán Ügyfélminőség-fejlesztési Díjat.
2018
A tengerentúli piacok gyors növekedése Japán, az Egyesült Államok, Németország, Mexikó stb. jelentős exportpiacokká váltak. Éves devizaügyletek JPY: 2.86 milliárd USD: 2.59 millió.
2019
Nantong Rudong stratégiai helye egy új üzem építéséhez. A Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd.-t egy időben alapították és építették.
2020
A Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. zökkenőmentesen megkezdte működését
2021
Kezdje el az üzleti tevékenység aktív bővítését az európai és amerikai piacokon.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Küldetés és jövőkép
  • Vállalati cél
    Legyen kiváló márka a formaiparban, és szolgáljon ki több kiváló minőségű ügyfelet szerte a világon
  • Munka filozófia
    Változom, fejlődök, dolgozzunk együtt.
  • Vállalati cél
    Ügyfél az első, mindenki számára előnyös együttműködés
Üzleti filozófia
Technológia + minőség + ár + szállítás = Tökéletes szolgáltatás
Nagy kaliberű gyártóberendezések
A hatékony, pontos gyártás érdekében számos nemzetközi berendezésre támaszkodunk, amelyek tartósak, és segítik a kvóták teljesítéséhez szükséges alkatrészek gyors előállítását.
Testreszabhatja Mold Design
Professzionális tanácsadást kap a tervezéshez, professzionális tanácsadással, amelyet számos ügyfél öntőformájának elkészítésében szerzett több éves tapasztalat támaszt alá. A Bohe elkötelezett amellett, hogy olyan megoldást találjon, amely megfelel az Ön céljainak és költségvetésének, miközben biztosítja az Ön specifikációinak megfelelő kész formát.
Változást teszünk Ügyfeleink számára
Ügyfeleink a kis helyi nagykereskedőktől a nemzetközi márkatulajdonosokig terjednek.
LEGJOBB ESET
MEREVÍTŐ,HÁTOLDAL
FORMING_RESTRIKING